RED – adica roshiU

Ieri am facut putina ordine. Trebuia sa strang bradutul pe care l-am lasat impodobit cand am pelcat, pentru ca deh, era inainte de Craciun. L-am pus pe Junior (povestea lui intr-o alta postare va veni) la loc de cinste, langa cea mai tare felicitare pe care am primit-o vreodata – hand made si personalizata. Am pus hainele frumusel in sifonierul meu cu oglinda imensa, fiecare pereche de cercei in cutiuta ei si cosmeticele in dulapior la locul lor. Am gasit la ultima miscare o sticlutza cu o licoare incantata. In mintea mea apare-un licurici care spune: hai incearc-o!
Pe fundal Friends seria a-8a (acum fiind deja seria 9). Iau licoarea hipnotizata si imi pregatesc toate celelalte unelte necesare unui eventual esec (partial sau total). Ma asez pe pat in pozitia turkish (pentru un echilibru indiscutabil – centrul de greutate spunandu-si cuvantul ferm) . La treaba! Imi spun cu voce tare ca sa ma conving sa o fac: Daca gresesti prima incercare, nu e niciun bai, ai dreptu’ la cate vrei tu ! Go: desfac sticlutza – miros frenetic – scot pensula, sterg putin de margine, sa nu fie prea multa licoare, numa’ bine, dau primul strat pe unghia dejtului mare de la mana dreapta (fiind stangace – da, scriu cu stanga – am inceput cu ce imi era mai indemanos). Imi place! Bravo Flufurash!
Au urmat celelalte unghii, bineinteles ca nu cu aceeasi rabdare, cele de la mana stanga nu asa reusite ca cele de la mana dreapta. Apoi al doilea strat. Ceva retusuri – de asta aveam betzele cu vata si sticlutza cu acetona pregatite.
Stau sa se usuce, dar le admir cu un zambet tamp, de copil care a facut primul R de mana – cu StanGa!
Dupa juma’ de ora sigur sunt uscate si mai butonez ceva la proEctul pe care l-am prezentat azi eu si Gherman. Ma mai uit putin la unghii. Palpeaza altfel inima cand ochiu’ vede bulinele astea roshii – manufacturate de catre nimeni alta decat je. Roshiul ma cheama la el. Imi vine sa-l compar cu sarpele Kaa 🙂
Happy night for me and my red nails 😀

Advertisements

~ by flufurash on January 14, 2010.

4 Responses to “RED – adica roshiU”

  1. Cred ca a fost ceva ieri in atmosfera ca si pt mine a fost o zi misto + ca am rezistat eroic si n-am adormit la film:)) Saluta-l pe Junior din partea mea, a lui Nicu si Junior Jr:)

  2. tu/….cum adica o fata complexa totusi >:P

    da, pentru asta tre sa cinstim un pahar…de ex vineri…de ex la priki….de ex la 21.00

  3. @irina: Junior ii saluta pe Nicu si pe Junior Jr (acolo unde ai scris eroic eu am citit erotic – ar fi si asta o modalitate de a nu adormi la film)

  4. @virigil: adica la tini pi blog scrie VIrgil – doar o simpla fata, de asta e TOTUSI acela bagat acolo….schimb dak nu da bine. Si da, vom be’ la catalin, vineri, la 9, din ce-a ramas din beuturica di la revbelion 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: